Hemsidor som syns

Snygga & lättnavigerade hemsidor, lätta att uppdatera, sökmotoroptimerade, anpassade för olika enheter. Lika bra att göra rätt från början.

Slide

Hemsidor med tydlig design

Enligt Google söker 77% av svenskarna information på nätet innan de bestämmer sig för ett köp. Det betyder att design och utförande av ett företags webbplats är av största värde.

Vi skapar en design och struktur som är tydlig och enkel, men också med det där extra som lockar till kontakt och som skiljer dig från mängden. Mycket ligger i tänket bakom, såsom uppbyggnad av struktur, användarvänlighet, känsla och tonalitet. Vi arbetar i WordPress och alltid med den senaste tekniken. Vi anpassar alltid vår design till alla typer av skärmar, enheter och upplösningar.

01. Första mötet

Här får alla en klar överblick om vad som ska göras och hur det ska utföras. Utifrån analysen vi gör jobbar vi fram idé -och trådskisser på hemsidan.

02. Designförslag

Vi träffas igen, och då presenterar vi ett designförslag utifrån de behovsanalyser vi gjorde i steg 1. Vi visar skisser med struktur, design och funktion i fokus.

03. Skarpt läge

Detta är det tillfälle som man i filmens värld kallar ”point of no return”. Nu har vi bestämt hur hemsidan ska se ut och användas, och vi ska börja bygga.

04. Programmering

Vi programmerar er nya webbplats efter konstens alla regler.

05. Justeringar

Vi gör en slutkorrektur tillsammans med kund och har en introduktion av WordPress.

06. Lansering

Nu kör vi!

Design och struktur

Det är viktigt med en design som tilltalar användaren. Idag bedömer de flesta ett företags trovärdighet utifrån webdesignen. På Winternet börjar vi alltid med ett möte där vi går igenom kundens behov. Vi designar med människor i åtanke när det gäller det visuella, och Google när det gäller teknik och sökmotoroptimering.

Vi arbetar med WordPress

WordPress är ett av världens mest populära publiceringsverktyg för hemsidor. WordPress är användarvänligt, flexibelt och sökmotorvänligt. WordPress används av över 75 miljoner hemsidor över hela världen och finns översatt till över 40 språk. En av de största fördelarna: Att du själv kan underhålla din hemsida utan att behöva köpa hjälp vid varje tillfälle.

Intro

Enhetsanpassad design

Mobilsurfandet har gått om trafiken från stationära datorer. Det innebär helt enkelt att fler surfar på en mobil enhet istället för den traditionella datorskärmen. Sedan april 2015 prioriterar Google mobilanpassade webbplatser före de som inte är det bland sökresultaten.

Google förklarar att en mobilvänlig sajt:

  • Undviker mjukvaror som Flash som sällan finns på mobiler.
  • Använder text som är läsbar utan zoom.
  • Minskar ner på innehåll på skärmen så att användaren slipper skrolla horisontalt.
  • Placerar länkar tillräckligt långt ifrån varandra att det går att klicka på dem med fingrarna.

Responsive Design – Samma hemsida oavsett enhet

Med Responsive Design bygger vi hemsidor som anpassar sig efter den enhet besökaren surfar från. Datorer, läsplattor eller smartphones. Allt från en och samma hemsida.

Hemsidor och grafisk design