Offitech

Smarta lösningar för dokumenthantering

Se mer

Offitech erbjuder lösningar för dokumenthantering

Offitech arbetar med lösningar för dokumenthantering, konferens och displaylösningar. Genom oberoende märkesval hjälper Offitech deras kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen för att effektivisera och underlätta deras verksamhet. Företaget har funnits i över 20 år och bland deras kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher.

Vad vi gjort

För Offitech har vi skapat en hemsida med tillhörande webbutik i WooCommerce. Här finns alla nödvändiga funktioner som kan tänkas behövas i en webbshop, såsom möjlighet att lägga till fysiska, virtuella och nedladdningsbara produkter som är enkla, variabla, grupperade eller externa. Skapa rea-priser under en bestämd period, hantera olika moms- och fraktklasser, försäljningsstatistik, orderhantering och -spårning, lagerhantering, kundinloggning m.m.

 WooCommerce är idag ett av världens mest använda E-handelsplattformer. Ett välbeprövat system som är lätt att underhålla och att utveckla. Lätt att använda, med stöd för olika spårk och valutor. En framtidsäker plattform för e-handel.

offitech.se