Våra villkor och policies

Om webbplatsen

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna används också för att kunna kontakta dig för att kommunicera erbjudanden och viktig information som gäller er hemsida, exempelvis när det kommer nya säkerhetsuppdateringar i WordPress eller när andra åtgärder behöver vidtas gör att kunna garantera säkerheten. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Kontaktformulär

Med kryssrutan vid formuläret på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans så att det blir möjligt att svara på meddelandet. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Nyhetsbrev och mailutskick

Ibland skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter eller information som vi tror att du som användare är intresserad av. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

Google analytics

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Google analytics remarketing

placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Om vi använder Google AdWords kan vi genom kod därifrån se vilka länkar som ledde till klick. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Google adwords remarketing

placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Läs mer om hur Google använder olika cookies
Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data

Vi hanterar följande personuppgifter

  • Namn, adress, telefonnummer, e-postadress, organisationsnummer/personnummer.
  • Kommunikation mellan dig och Winternet.

Hur länge sparar vi dina uppgifter

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst välja att avsluta samarbetet, och då raderar vi era personuppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från Winternet och kan göra så genom att:

  • Följa instruktionerna för avregistrering i utskick av våra nyhetsbrev.
  • Kontakta oss via info@winternet.se
  • Kontakta oss via info@winternet.se om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter.

Hur vi skyddar uppgifter och information

  • Vi skyddar information genom hög säkerhet på datorer och internet.
  • Vi använder antivirusprogram, trådlösa nätverk med kryptering och datorer med uppdaterade program.
  • Vi har säkerhetskopiering och backup varje dygn.
  • Vår hemsida har kryptering genom SSL-certifikat.

Ändringar och tillägg till våra villkor

Om vi ändrar något av våra villkor kommer vi att uppdatera informationen på denna sida. Senast uppdaterad 26/4 2018.

Kontakta oss gärna

Om du har frågor om detta kontakta oss på info@winternet.se

© Copyright Winternet Web & Reklambyrå 2018