En onödigt enkel webbutik

Vi har tagit fram ett koncept, där du snabbt och enkelt kommer igång med din e-handel. En enkel webbutik för företag som erbjuder hämtning, hemleverans eller manuell posthantering. Enkelt att sköta och uppdatera. Passar alla företag från ”fina gatan” till gårdsbutiker, och för handel över hela Sverige.

 

Hur enkelt kan det va?

Du kan visa upp till 25 produkter. Du behöver inte tänka på domännamn och webbhotel, det ingår. Din adress blir dittföretagsnamn.fromhome.se. Du behöver inte tänka på dyra betallösningar, här gäller endast betalning med Swish. Det enda du behöver göra är att ta fram bilder på dina produkter och en produkttext.

Varför FromHome?
Många företag behöver hitta ett komplement och en långsiktig lösning för sin försäljning. Med en FromHome-butik är du snabbt igång utan någon större investeringskostnad. FromHome passar de flesta mindre företag, så slå oss en signal om du har funderingar, så hjälper vi dig att komma igång.

Butiken är klar, skylten hänger uppe. Det är bara att flytta in!

Med vårt koncept kommer du snabbt och enkelt igång med din e-handel. Läs mer om hur du kan starta din egna butik på fromhome.se